Pegle za kosu
Uvijači za kosu

Njega kose

Volite svoju kosu, svaki put

Mi u Remingtonu smo se posvetili praktičnoj pomoći ženama, kako bi uvijek imale kosu kakvu žele. Naš asortiman proizvoda poštuje i njeguje kosu, dok vama pruža frizuru kakvu želite, svaki pit.

Ravno do vrha:  Fiksirajte glatku frizuru, s našim širokim asortimanom uređaja za ravnanje kose. Odaberite peglu za kosu koja će odgovarati vašem tipu kose i koja će ukrotiti dlake koje strše, stvarajući sjajne, prekrasne frizure. Među karakteristikama asortimana su brzo zagrijavanje (već od 10 sekundi) i funkcija memoriranja temperaturne postavke, tako da lako možete namjestiti pravu temperaturu za vaš tip kose. 

Sa stilom: Kreirajte fantastičan volumen i uvojke svih veličina. Neovisno o tome volite li mijenjati izgled ili obožavate vaš jedinstveni izgled s potpisom, naš asortiman uređaja za oblikovanje kose je napravljen za jednostavno korištenje kod kuće i dostupan je u različitim veličinama. Odaberite između uređaja s keratinom, koji jačaju kosu ili uređaja koji rade s parom ili zrakom i pronađite proizvod koji će održavati vaš stil.

Magični štap: Naše hvataljke i štapovi za uvijanje kose kreiraju savršene uvojke u veličinama koje vi odaberete. Kreirajte super glatke rezultate, s hvataljkama kako biste fiksirali svoju frizuru za cijeli dan, ili oblikujte svoju kosu dok ste u pokretu, s Anywhere Curls uređajem. Nikada nije bilo lakše kreirati prekrasne uvojke.  

Diva sa viklerima: Alat za ljepotu koji odolijeva vremenu i samo postaje sve bolji. Naši vikleri za kosu imaju ekskluzivnu jezgru s voskom, koja je napravljena kako bi lagano otpuštala toplinu i kreirala definirane uvojke. Tehnologija keramike i iona koristi se za sjaj bez stršećih dlaka, što je savršeno za kreiranje super sjajnog izgleda. 

Super fenovi za kosu: Neovisno o vašem tipu kose, tu smo kako bismo vam pomogli posušiti kosu na najbolji način. Započnite svoje putovanje prema fantastičnoj kosi, s našim asortimanom fenova za kosu koje su dizajnirali stručnjaci. Od turbo snage do kompaktnog putnog fena. Potpuno nova dimanzija sušenja kose. 

Potezi četkom: Za glatku i ravnu kosu ili jaku fen frizuru. Kvalitetna četka za kosu je ženin najbolji prijatelj, a mi imamo izbor četki za kosu koje omogućuju zabavno i elegantno oblikovanje kose.