Ženski aparati za brijanje

Depilacija

Stručnjaci za glatko

Mi vraćamo onaj dobar osjećaj kada se radi o odstranjivanju dlačica. Specijalno napravljeni za tanje ženske dlačice, naši isprobani i testirani modeli pokrivaju glavne metode uklanjanja dlačica. Prekrasnog dizajna i napravljeni kako bi trajali i kako biste vi bili super-glatki i samopouzdani - na Remingtonov način.

Napredni epilatori: Kada se epilator s 40 pinceta primi posla, možete misliti kako sjajni i glatki će biti rezultati. Naši epilatori se mogu koristiti na mokro ili suho i mogu uhvatiti dlačice koje su duge svega 0,5 mm.

Najglađi brijaći aparati: Ženski brijaći aparati i trimeri za dodatni osjećaj ženstvenosti gdje god se nalazili. Bežični, hipoalergeni Lady Shave aparat se može koristiti tijekom kupanja ili tuširanja, za vrhunsku uštedu vremena i glatke rezultate, što želi svaka žena. Trimer će se pobrinuti za neželjene dlačice, dajući vam fantastično samopouzdanje kad god ga trebate. 

i-Light: Dlačice nestale u trenu. Naš IPL asortiman uređaja za odstranjivanje dlačica koristi naprednu terapiju svjetlom kako bi se smanjio rast dlačica ispod jagodičnih kostiju*. 

**Individualni rezultati variraju. Kliničko istraživanje pokazalo je da su ispitanici, korištenjem uređaja na tijelu, imali do 94,3% i u prosjeku 66 % manje dlačica dvanaest mjeseci nakon samo tri tretmana, što je slično rezultatima koji se primjećuju kod profesionalnih uređaja za odstranjivanje dlačica.
*Korištenje na licu kod žena ispod jagodičnih kostiju.