Mašinice za šišanje
Trimeri za bradu
Aparati za osobnu higijenu
Trimeri za nos i uši
Muške četke za lice

Uređivanje

Budite vladar svoj izgleda: Asortiman prozivoda za uređivanje dlaka za muškarce

Pronađite alat koji vas nikada neće iznevjeriti. Vrijeme je za dotjerivanje ili održavanje klasične rutine uz našu vrhunsku kolekciju šišača, trimera i uređaja za njegu.

Izgled lica: Neovisno o tome imate li dužu ili kraću definiranu bradu ili održavate izgled trodnevne brade, potreban vam je alat koji vas neće iznevjeriti. odaberite iz našeg asortimana trimera i šišača. Neželjene dlačice u nosu i ušima možete imati pod kontrolom uz pomoć našeg specijalno napravljenog trimera za detalje.

Govor tijela: Dlake na tijelu je lako održavati. Naši elegantni i vodootporni trimeri za dlake na tijelu vas neće usporiti. Naši uređaji su napravljeni za jednostavno korištenje bez nereda. Osobni uređaji za njegu su kompaktni, lagani i pogodi za korištenje na cijelom tijelu.

i-Light asortiman: Konačno se možete riješiti dlaka i kod kuće, s našim i-Light asortimanom. Razvijen u suradnji s vodećim dermatologom, postupak je nježan i učinkovit za dugotrajno uklanjanje dlaka s prsa, leđa i trbuha.

Upoznajte sljedeću generaciju uređaja za njegu kože: Recharge Male četka za lice za muškarce ima super učinkovitu snagu čišćenja i omekšavanja brade prije brijanja.

Pretražite cijeli naš asortiman i pročitajte naše savjete za elegantno i moderno uređivanje.