Četke za čišćenje lica

Ljepota i njega 

Vrijeme je da otkrijete REVEAL, vaše neizostavne proizvode za ljepotu 

Svaka žena ima svoj omiljeni alat, kada se radi o ljepoti i njezi. Naš asortiman alata za ljepotu je napravljen da vas uzdigne i definira, zbog čega ćete se osjećati fantastično svaki dan.

Od savršenih obrva i dugih trepavica, do prekrasne kože i fantastičnih nogu, koje nećete poželjeti sakriti, naš REVEAL asortiman za ljepotu će vas učiniti besprijekornima, od glave do pete.

Oči: Za trepavice s maksimalnim učinkom tu je naš toplinski Heated Eyelash uvijač trepavica koji daje instant rezultate, bez potezanja ili štipanja. Sa savršenim trepavicama, i vaše obrve moraju biti jake, stoga uredite neukrotive obrve i druge neželjene dlačice na licu s našim Beauty trimerom. 

Koža: Za super glatku i sjajnu kožu cijelog tijela, naše četke za čišćenje lica i tijela ostavljaju vašu kožu mekom i sjajnom u svega nekoliko sekundi - neizostavan uređaj za vašu svakodnevnu rutinu uljepšavanja. 

Stopala: Uredite lijepa stopala na nježan i jednostavan način, s našim Perfect Pedi uređajem. Nježni valjak polira kožu dok ne postane savršeno glatka, poput satena, na siguran i lak način. 

Zubi: Za dobivanje osmjeha kao da ste upravo izašli iz ordinacije, tu je naš asortiman proizvoda za njegu zubi. SONICFRESH™ tehnologija čišćenja je superiorna u svom pristupu odstranjivanja plaka. Sonični pulsevi pružaju 31 000 udaraca u minuti, čime se uništava nakupljeni plak, otkrivajući prirodnu bjelinu zubi. 

Otkrijte ove neizostavne uređaje za svaki dan i pitat ćete se kako ste ikada mogli živjeti bez njih.