Aparati za brijanje rotirajući
Aparati za brijanje sa mrežicom

Brijanje 

Glatki i temeljiti rezultati za muškarce diljem svijeta: Naši električni aparati za brijanje neizostavan su dio kupaonskog ormarića. 

Napravili smo prvi na svijetu aparat za brijanje sa mrežicom i ponosni smo što i dalje imamo najbolje električne brijaće aparate na tržištu. Oni su napravljeni za postizanje izvrsnih rezultata svaki put, dok ujedno odgovaraju svih zahtjevima užurbanog životnog stila.

Pronađite odgovarajući aparat za brijanje. Za razliku od ostalih brendova, mi nudimo rotirajuće aparate i aparate sa mrežicom, kako bi ste mali brijaći aparat koji odgovara vašim individualnim potrebama.

Aparati za brijanje sa mrežicom: Osjetljiva koža će obožavati brijaće aparate sa mrežicom. Zaštitna mrežica štiti kožu i napravljena je kako bi podizala dlačice i vodila ih prema vibrirajućim nožićima. Pravi odmor od mokrog brijanja koji možete koristiti bilo gdje.

Aparati za brijanje rotirajući: Neumoljiv prema dlakama, a istovremeno nježan prema obrisima lica. Naši rotirajući brijaći aparati nude brijanje s kojim se pokriva velika površina lica; zbog tri rotacijske oštrice koje se prilagođavaju obrisima lica. Rotirajući aparati za brijanje su iznimno dobri za upravljanje te su idealni za jaču bradu. 

Istražite cijeli naš asortiman aparata za brijanje i saznajte kako brijanje električnim brijaćim aparatom može omogućiti glatki početak dana.